söndag 6 december 2009

lugg inte lugg lugg inte lugg lugg inte lugg

















































jag e förvirad. ska jag spara ut håret så att luggen försvinner eller ska jag ha den kvar? det är min fråga. och jag tycker ni ska komma med åsikter. nu trollar jag bort mej själv. undra var jag hamnar.
hoppas ni haft en bra helg,
hej!

9 kommentarer:

  1. Snygg du e då!
    Jag gillar den första, den bredvid där du står i bikini, den där du dricker nåt å den näst sista bilden. Du ska alltså ha både lugg och inte liksom...;)

    SvaraRadera
  2. haha jag vet jag får olika åsikter överallt...gör det bara svårare att välja..har blivit så van med luggen nu liksom men känner samtidigt att jag inte orkar ha den kvar länge till.

    SvaraRadera
  3. ja det gör det faktiskt hmm kan kolla upp det kanske :D hahaa.. eller så rakar jag av mej hela skiten o skaffar en massa olika häftiga peruker så kan jag se annorlunda ut varje dag.

    SvaraRadera
  4. Yeäjj, peruker is da shit. Då kan du ha peruk å se ut som Leeloo i filmen Det femte elementet...:)

    SvaraRadera
  5. Haha, det var en svår fråga - du funkar helt klart i båda. Är dock så van vid att ha sett dig i lugg så det kändes ovant att se dig utan. Men omväxling förnöjer. Och om du sparar ut till lugg och sedan ångrar dig, då är det lätt åtgärdat. Hade varit värre tvärtom!
    Förrsten, hamnade du på någon häftig plats?

    SvaraRadera
  6. peter- ja, precis, jag kan se ut på en massa olika sätt! och då kanske man känner sej annorlunda också. om jag skulle se ut som leeloo en dag skulle jag kanske tro att jag var en gudinna och världen låg i mina händer. jag skulle kunna göra så mycket fint!

    nollan- jag hamnade i ett vitt ljusrum där små dvärgar satt och knaprade på knäckebröd. det var inte så intressant ändå, men visst, det funkade ju.

    SvaraRadera
  7. bort med luggen. Jag har talat.

    SvaraRadera
  8. dr no okej vi får se vad som händer i framtiden. imorn är framtiden här redan, redan om några minuter också.. halleluja!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Ive had some losers in my bed over the years. I married them all!