torsdag 5 november 2009

nej


nej. sjukdomen lämnar inte min kropp. jag ligger nog såhär imorn med. för att göra livet lite roligare ska jag köpa en giftig fågelspindel på nätet.
godnatt.

9 kommentarer:

  1. Jag vill kunna levitera, fatta häftigt.

    SvaraRadera
  2. peter- jag ska erkänna jag var tvungen att googla ordet. ja, det vore häftigt. n'r jag var liten låtsades jag att jag kunde det. jag lyfte pennor och småsaker. min bluff avslöjades aldrig bland dom andra barnen. men nu lär dom väl fatta att jag inte kunde.

    SvaraRadera
  3. Det är det bästa med att vara sjuk. Man kan ligga och Internetshoppa som fan.
    Krya

    SvaraRadera
  4. INDEED! Jag har planer faktiskt på att sy upp en egen byxa inom en snar framtid. Du kan vara den första tjejen som får testa och säga hur känns. Sitter den bra över röven? Ser jag tjock ut? Inte för platt röv va? Inte för stor röv va? Ser inte mina vader stora ut? Ska du fråga. Men du är mer leggins än jeans? Är du mer Gina Tricot än JC? Är du mer höger än vänster? Äter du mat från golvet?
    Tycker om att du uppdaterar bloggen dagligen. Big up

    SvaraRadera
  5. Pjoltas- jamen det är faaarligt. jag har inte köpt någonting än, men det är för att jag inte har några pengar så det är ju bra, men hade jag haft det skulle jag ligga risigt till. jag har hittat massa knas. får nog lägga ut ett inlägg om det någon gång.

    SvaraRadera
  6. Mellan dig och mig, jag har leviterat, på riktigt. När jag var 6 år och befann mig i en sandlåda. Inga vittnen, bara livlig fantasi. Jag tror det var på riktigt men jag vet ju inte...

    SvaraRadera
  7. peter- det var säkert på riktigt. när man är liten kan man såna saker. och prata med döda.

    SvaraRadera
  8. Perfekt att kunna sväva sådär när man är sängliggande (eller det kanske man inte är om man svävar - sängliggande alltså). Lär ju inte få några liggsår iaf. Vad behövs egentligen för att klara det där? Äta en massa bönor så magen blir full av gas - kanske?

    SvaraRadera
  9. nollan- japp, bönor är nog rätt bra tror jag. och stolpiller.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Ive had some losers in my bed over the years. I married them all!